Soorten Airco’s

Welke airco heeft u nodig?

Er zijn veel verschillende airco-modellen en oplossingen op de markt. Hoe bepaalt u welke airco voor u geschikt is? Wij helpen graag bij het maken van deze keuze. Door het gericht stellen van de juiste vragen, kunnen wij u direct van advies voorzien in welke airco oplossing voor u de juiste is.

Hieronder een overzicht van de modellen die wij verkopen en plaatsen:

Wandmodel

In woonhuizen en kleinere kantoorruimtes worden vooral wand- en vloermodellen gebruikt. Vaak is een aircowandmodel bij uitstek de goedkoopste en meest efficiënte oplossing. Een wandmodel biedt een uitstekende match tussen functionaliteit en prijs.

ThuisTemperatuur_soorten_aircos_wandmodel
ThuisTemperatuur_soorten_aircos_vloermodel

Vloermodel

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een wandmodel op te hangen. Of is een wandmodel simpelweg niet passend in het interieur. Een vloermodel is dan een goede keuze! Vloermodellen worden, zoals een traditionele verwarming, laag bij de vloer geplaatst. Vloermodellen zijn uitermate geschikt om een ruimte mee te verwarmen. Ze kunnen namelijk warme lucht direct vanuit de onderkant over de vloer blazen. Koude voeten zijn dus verleden tijd! En naast verwarmen, kan een vloermodel een ruimte ook perfect koelen. De koele lucht kan via de bovenkant richting het plafond geblazen worden.

Kanaalmodel

Bent u aan het verbouwen? Dan kunt u ervoor kiezen om de binnen unit in zijn geheel weg te werken. Kies in dit geval voor een kanaalmodel als oplossing, dan zijn aan de binnenkant alleen de roosters zichtbaar waar de lucht doorheen stroomt.

ThuisTemperatuur_soorten_aircos_kanaalmodel
ThuisTemperatuur_soorten_aircos_cassettemodel

Cassettemodel

Voor verlaagde plafonds is het cassettemodel bij uitstek geschikt. Deze airco’s passen precies in een plafondplaat van 60cm bij 60cm.

Singlesplit of multisplit model

Een singlesplit airco heeft één binnendeel en één buitendeel. Het is niet mogelijk om hier op een later moment een binnendeel aan toe te voegen. Wilt u aan één buitendeel liever meerdere binnendelen koppelen? Kies dan voor een multisplit airco. Op deze manier kunt u een bedrijfspand goed koelen, zonder dat er meerdere buitendelen geplaatst moeten worden.

ThuisTemperatuur_soorten_aircos_multisinglesplit

Tevreden klanten

"Max van ThuisTemperatuur heeft in ons dorpshuis in opdracht van mij een airco geïnstalleerd. Wij zijn daarmee zeer tevreden. Eerst een passende offerte gemaakt na een goed advies en daarna in goed overleg de werkzaamheden uit gevoerd. Alles heel netjes gemonteerd en opgeruimd achtergelaten. Dus mijn conclusie een net bedrijf waar je gerust zaken mee kan doen."

Ronald Maas, Biezenmortel

"Aangezien wij een airco wilden aanschaffen,  hebben we Thuistemperatuur thuis ingeschakeld. Max heeft ons uitgebreid geïnformeerd en van daaruit konden wij een perfecte keuze maken. Bij de uitvoering ging hij netjes en nauwgezet te werk. ThuisTemperatuur is een echte aanrader, eerlijk oprecht en betrouwbaar. "

Marijn en Josan, Haaren

"Aanrader! Professionele installatie met prettige communicatie via ThuisTemperatuur. Eindresultaat is zeer geslaagd. Met deze zomer een baby op komst, is de airco voor ons een absolute uitkomst. Via ThuisTemperatuur ontvingen we een complete offerte en bovendien gaf het eerste contact ons direct vertrouwen. Na installatie ontvingen we een complete uitleg en is alles weer netjes achter gelaten."

Stan de Waal, Waalre

"In het kantoorpand is één van de 7 binnen-units van de plafondairco’s is stuk gegaan. Max Zuylen van ThuisTemperatuur heeft deze volledig naar wens vervangen voor een nieuwe. Tijdens dit traject was hij helder in de communicatie, keurig op de afgesproken momenten aanwezig en liet hij zien dat hij meedacht. De overige 6 identieke airco’s werken naar wens en de buitenunits ook. De kapotte binnenunit had nog een werkende buitenunit. Deze is keurig leeggepompt en in overleg achtergebleven op het hoge dak als backup indien één van de andere buitenunits kapot gaat. Dit scheelt tijd en werk in de toekomst. Voor mij onderscheidt ThuisTemperatuur zich hiermee ten opzichte van de andere bedrijven die onderhoud of plaatsing gedaan hebben op kantoor. Er is keurig werk geleverd met een prettige communicatie. Ik kan en zal ThuisTemperatuur van harte aanbevelen."

Dick van Boxtel, Tilburg

Weten welke airco oplossing voor u geschikt is?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!