Reviews

Wij staan voor 100% tevreden klanten!

“Max van ThuisTemperatuur heeft in ons dorpshuis in opdracht van mij een airco geïnstalleerd. Wij zijn daarmee zeer tevreden. Eerst een passende offerte gemaakt na een goed advies en daarna in goed overleg de werkzaamheden uit gevoerd. Alles heel netjes gemonteerd en opgeruimd achtergelaten. Dus mijn conclusie een net bedrijf waar je gerust zaken mee kan doen.”

– Ronald Maas, Biezenmortel

“Aangezien wij een airco wilden aanschaffen,  hebben we Thuistemperatuur thuis ingeschakeld. Max heeft ons uitgebreid geïnformeerd en van daaruit konden wij een perfecte keuze maken. Bij de uitvoering ging hij netjes en nauwgezet te werk. ThuisTemperatuur is een echte aanrader, eerlijk oprecht en betrouwbaar. ”

– Marijn en Josan, Haaren

“Aanrader! Professionele installatie met prettige communicatie via ThuisTemperatuur. Eindresultaat is zeer geslaagd. Met deze zomer een baby op komst, is de airco voor ons een absolute uitkomst. Via ThuisTemperatuur ontvingen we een complete offerte en bovendien gaf het eerste contact ons direct vertrouwen. Na installatie ontvingen we een complete uitleg en is alles weer netjes achter gelaten.”

– Stan de Waal, Waalre

“In het kantoorpand is één van de 7 binnen-units van de plafondairco’s is stuk gegaan. Max Zuylen van ThuisTemperatuur heeft deze volledig naar wens vervangen voor een nieuwe. Tijdens dit traject was hij helder in de communicatie, keurig op de afgesproken momenten aanwezig en liet hij zien dat hij meedacht. De overige 6 identieke airco’s werken naar wens en de buitenunits ook. De kapotte binnenunit had nog een werkende buitenunit. Deze is keurig leeggepompt en in overleg achtergebleven op het hoge dak als backup indien één van de andere buitenunits kapot gaat. Dit scheelt tijd en werk in de toekomst. Voor mij onderscheidt ThuisTemperatuur zich hiermee ten opzichte van de andere bedrijven die onderhoud of plaatsing gedaan hebben op kantoor. Er is keurig werk geleverd met een prettige communicatie. Ik kan en zal ThuisTemperatuur van harte aanbevelen.”

– Dick van Boxtel, Tilburg

Heeft u een vraag? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij helpen u graag!