Over Ons

Kiezen voor ThuisTemperatuur…

…is kiezen voor kwaliteit, deskundigheid en een uitstekende service.

Persoonlijk

Wij houden de lijntjes met onze klanten graag zo kort en persoonlijk mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat we uw situatie thuis goed kennen voordat we de airco komen plaatsen en installeren. Wij komen dan ook graag langs om de situatie op te nemen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gecertificeerd

ThuisTemperatuur is gecertificeerd als officieel F-gassen installateur. Dit betekent dat wij beschikken over een BRL100 certificering. Tevens zijn al onze monteurs BRL200 gecertificeerd.

Volledig ontzorgd

Al het werk wordt uitgevoerd in eigen beheer. Dit betekent dat de meeste klussen, van eerste afspraak tot plaatsing van de airco, door dezelfde persoon worden gedaan. Projecten worden kant-en-klaar afgeleverd, zodat u ontzorgd bent op elk vlak in het gehele project. 

“Wij staan voor een behaaglijk (t)huis!”

ThuisTemperatuur_home_behaaglijkhuis

Hoe gaan we te werk?

Na een contact aanvraag over het mogelijk plaatsen van een airco, maken we altijd eerst een afspraak. We komen vrijblijvend langs om uw thuissituatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij een passend advies en uitgewerkte offerte uitbrengen.

Wilt u meer weten over ThuisTempereratuur en onze diensten? Neem dan graag contact met ons op. Wij ontzorgen in het gehele traject van advies, aankoop en installatie.

Onze airco-merken 

Wij werken hoofdzakelijk met airco’s van Daikin, Toshiba en Carrier. Onze ervaring is dat deze stil en zuinig zijn én bovendien zelden tot nooit een storing hebben. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we met gerenommeerde merken werken, die al decennia hun waarde bewijzen op de markt. Met deze verscheidenheid aan merken hebben we voor iedere situatie en iedere portemonnee een geschikte oplossing.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Zodat we samen kunnen kijken welk type en merk airconditioning bij uw situatie past.