Onze Diensten

Verkoop en plaatsing
van airco’s

Bij ons bent u aan het juist adres voor de aanschaf én installatie van uw airconditioner! Door onze ruime ervaring weten wij precies welk aircomodel past bij uw thuissituatie. 

Op de werkplek is het voor ons prettig om voldoende werkruimte te hebben, we nemen vrij veel verschillende gereedschappen mee voor de installatie. Hoe lang we bezig zijn een airco te plaatsen is afhankelijk van de wensen en de situatie. Maar over het algemeen zit u er binnen een halve dag comfortabel thuis bij!

Wij plaatsen meestal eerst het binnendeel. Vervolgens werken wij aan het leidingwerk van binnen naar buiten, zodat we hierna het buitendeel kunnen plaatsen. In een gemiddelde situatie kunnen we rechtstreeks achter het binnendeel naar buiten boren. In andere situaties werken wij eerst met een goot over de muur naar een geschikte plek om naar buiten te gaan.

Benieuw welke airco voor uw situatie passend is?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Onderhoud van airco’s

Naast het plaatsen van een nieuwe airco, zijn wij ook expert in het onderhoud van aircosystemen. Voor reparaties en professioneel reinigen van binnen-en buitenunit bent u bij ons aan het juiste adres! Wij doen onderhoud voor de systemen die wij zelf installeren én door systemen geplaatst door collega’s. 

Door de werking van de airco in koelstand, komt er veel vocht in de airco, welke netjes wordt afgevoerd. Is de airco echter sterk vervuild, dan wordt de viezigheid die zich in de airco bevindt keer op keer vochtig. Dit kan uiteindelijk leiden tot schimmelvorming en bacteriegroei. Het gevolg is: nare luchtjes en een mindere luchtkwaliteit.

Ook heeft veel viezigheid directe gevolgen voor de efficiëntie van de airco. Vervuiling van stof, vet, rook, huisdieren kan ervoor zorgen dat de lucht niet meer goed langs een koud of warm block kan stromen.

Onderhoud is dus erg belangrijk. Het levert een aanzienlijke bijdrage aan een gezond binnenklimaat én het efficiënt werkend houden van uw airco installatie!

Bij ons kunt u terecht voor periodiek of eenmalig onderhoud! 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Tevreden klanten

"Max van ThuisTemperatuur heeft in ons dorpshuis in opdracht van mij een airco geïnstalleerd. Wij zijn daarmee zeer tevreden. Eerst een passende offerte gemaakt na een goed advies en daarna in goed overleg de werkzaamheden uit gevoerd. Alles heel netjes gemonteerd en opgeruimd achtergelaten. Dus mijn conclusie een net bedrijf waar je gerust zaken mee kan doen."

Ronald Maas, Biezenmortel

"Aangezien wij een airco wilden aanschaffen,  hebben we Thuistemperatuur thuis ingeschakeld. Max heeft ons uitgebreid geïnformeerd en van daaruit konden wij een perfecte keuze maken. Bij de uitvoering ging hij netjes en nauwgezet te werk. ThuisTemperatuur is een echte aanrader, eerlijk oprecht en betrouwbaar. "

Marijn en Josan, Haaren

"Aanrader! Professionele installatie met prettige communicatie via ThuisTemperatuur. Eindresultaat is zeer geslaagd. Met deze zomer een baby op komst, is de airco voor ons een absolute uitkomst. Via ThuisTemperatuur ontvingen we een complete offerte en bovendien gaf het eerste contact ons direct vertrouwen. Na installatie ontvingen we een complete uitleg en is alles weer netjes achter gelaten."

Stan de Waal, Waalre

"In het kantoorpand is één van de 7 binnen-units van de plafondairco’s is stuk gegaan. Max Zuylen van ThuisTemperatuur heeft deze volledig naar wens vervangen voor een nieuwe. Tijdens dit traject was hij helder in de communicatie, keurig op de afgesproken momenten aanwezig en liet hij zien dat hij meedacht. De overige 6 identieke airco’s werken naar wens en de buitenunits ook. De kapotte binnenunit had nog een werkende buitenunit. Deze is keurig leeggepompt en in overleg achtergebleven op het hoge dak als backup indien één van de andere buitenunits kapot gaat. Dit scheelt tijd en werk in de toekomst. Voor mij onderscheidt ThuisTemperatuur zich hiermee ten opzichte van de andere bedrijven die onderhoud of plaatsing gedaan hebben op kantoor. Er is keurig werk geleverd met een prettige communicatie. Ik kan en zal ThuisTemperatuur van harte aanbevelen."

Dick van Boxtel, Tilburg

Heeft u een vraag? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij helpen u graag!